#VaComVolem



Acaba una temporada, toca valorar…Som-hi doncs!

El passat diumenge vam celebrar el dinar de final de temporada amb l'equip, això és senyal que la temporada 2016-2017 ha acabat. Una jornada amb un bon dinar i passar una estona més que agradable amb les jugadores.

L'arròs de la victòria

 Podríem dir que la temporada ha estat satisfactòria, bé, podríem dir no, ho dic,  ha estat satisfactòria.

A l'inici d'any ens vam fixar dos objectius clars, el primer de tots era el de competir cada partit, fent el joc que naltros volíem i aplicant allò que havíem treballat durant la setmana, tot i que en algun partit nefast en què no vam fer res de tot això, podem dir que ho vam fer i el segon objectiu era classificar-nos per la 1a divisió, objectiu que després d'aquests partits per oblidar, no vam poder-ho fer.
Dretes i d'esquerra a dreta
Quico(Delegat), Paula, Gina, Anna, Yasmina, Ari, Aina, Roger, Rubén(Preparador físic)
Assegudes i d'esquerra a dreta
Joana, Ari P., Eli, Judit i Núria

No classificar-nos pel grup de dalt va provocar una renovació dels vots de l'equip, ens vam asseure totes, vam xerrar i vam fer diverses valoracions que ens van portar, lògicament, a diverses conclusions. Una d'elles va ser el recorregut que teníem, de les 12 jugadores de plantilla, 8 eren júniors de 1r any i 4 cadets de 2n any, conclusió?, podem seguir aprenent i podem créixer, i la pregunta que va sorgir va ser, voleu créixer i seguir millorant?  
La resposta va ser clara, SÍ. Perfecte. 

Una altra valoració que va aparèixer va ser... Ens hem quedat a les portes de l'objectiu resultadista (anar al grup de dalt) però si haguéssim estat més fines en determinats moments, ho hauríem fet, conclusió?
A la 2a fase anem a totes per quedar primeres del grup. Perfecte. 
Ens fiquem les piles i tot lo que treballarem serà per encarar els objectius que l'equip vol.

Però lo més important de tota aquesta valoració és que van ser elles les que van decidir, les que van dir, s'ha d'anar per aquest camí. Elles em van dir: volem anar cap allà, així que la meva feina va ser "tan fàcil" com donar les eines per arribar-hi. Una decisió que va portar més motivació a les jugadores i per suposat també a l'entrenador.

Dinàmica de grup amb La Cabra de Reus
Al final de la temporada puc dir satisfactòriament que totes, les 12, han crescut, s'han fet més jugadores i crec sincerament que hem fet un bon treball, fico la mà al foc que la temporada 2017-2018, on seguirem juntes, encara serà millor.

Per cert, després de jugar-nos una paella(si quedàvem primeres la feia jo i si no la feien elles) i de treballar per aquells objectius que elles mateixes van dir, ho vam fer, vam créixer i vam quedar primeres de grup, em va tocar fer de cuiner (amb molt de gust).

 


Vam complir els objectius, per menjar-nos una arròs o per haver treballat bé? Que cadascú pensi el que vulgui...  
Jo, com entrenador seu ho tinc clar, el treball que elles van decidir fer, va marcar el camí.


#VaComVolem #JFCBLS1617

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Parlem de les nostres carretillades? Som-hi doncs!

SOM-HI DONCS!

Una visió personal de la "Tronada" infantil...Som-hi doncs!